Reviews

Ellen

Google-review

"Evelien, de zaakvoerder van BE Hair, is een super vlotte madam. Ze weet waarmee ze bezig is. Het is een modern en vernieuwde zaak die zich richt op natuurlijke producten. Daarnaast word je lekker verwend met een lekkere thee of koffie. Wat een keuze zeg! Super gezellig daar!"

De Gruyter

Google-review

"Modern kapsalon. Goed haaradvies, natuurlijke producten. Vriendelijk, Koffie staat altijd klaar."

Kums

Google-review

"Je wordt altijd heel fijn ontvangen. Bij Evelien voel je je meteen op je gemak. Ze is erg vriendelijk en weet erg goed waarmee ze bezig is. Ze kan heel goed realiseren wat je zelf voor ogen hebt. Pluspunt is dat ze met topproducten werkt die bovendien ook nog eens goed zijn voor het milieu. Aanrader! "

van der Linden

Google-review

"Bij BE Hair geven ze je haar en innerlijk gevoel een positieve boost! Evelien geeft je advies op maat. Je kan ook haar producten kopen en de look thuis zelf voortzetten. Top!!!"

Achternaam

Google-review

Hier jou review? 

Vul onderaan de pagina jou boodschap in of plaats een review op Google.

Dank u wel!

Uw beoordelingen maken ons business geweldig! Onze business groeit als gevolg van verwijzingen en beoordelingen van klanten zoals u, we danken u voor uw bedachtzaamheid bij het doorgeven van onze naam en het invullen van een review. We willen graag anderen helpen, dus aarzel niet om vrienden en familie op onze weg te sturen. We beloven hen dezelfde geweldige service te bieden!