Ons team

Ladyboss en eigenares van Kapsalon BE Hair

Fijn dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en in mijn kapsalon.

Mijn naam is Evelien Bolckmans, 34 jaar. Getrouwd met Bert Tilburgs en samen hebben we 2 kinderen, Stan en Nora.

Ik ben zoals ze zeggen, een kapster in hart en nieren.

Ik zit al 17 jaar in het vak, wat me veel ervaring geeft in allerhande kleuringen, balayage technieken, snitten en brushings.

In het jaar 2016 heb ik mijn zaak geopend aan mijn woning waar ik voltijds werkt.

2020 is het jaar waarin ik me ook gespecialiseerd heb in het plaatsen van hairextensions. 

Mijn doel is om iedereen zich thuis te laten voelen in het kapsalon zodat je met een gelukkig gevoel en mooie haren terug naar huis kan keren.

Waar ik ook veel aandacht aan schenkt is advies geven aan de klant zodat ook jij gemakkelijk je haar in model krijgt zonder de magische handen van de kapper voor handen te hebben.

Kom langs, laat jezelf verzorgen, adviseren maar vooral heerlijk verwennen. Ik verwelkom je graag!

Liefs Evelien


Hi, Mijn naam is Ellen en ik ben 28 jaar.

Ik woon met mijn vriend Jordy, dochtertjes Milou en Nona samen met mijn hondjes in Zoersel.

Ik ben een vrolijke goedlachse dame. Mijn passie zijn balayages. Ik hou enorm van de nonchalante boho kapsels, ook kan ik even goed een pittige pixie knippen.

Ondertussen sta ik 10 jaar vast in salons te werken. Doorheen de jaren heb ik al veel ervaring en expertise opgedaan. Verder ben ik een vlotte all-round kapster.

Daarom ben ik ook super gelukkig dat ik de opleiding van Perfect Hair via Evelien kan volgen, zodat ik mijn specialisatie van hairextensions plaatsen ook op mijn palmares mag schrijven!

Ten slotte kijk ik er enorm naar uit om jullie allemaal te mogen leren kennen en jullie haren te doen zoals jullie dat gewend zijn bij BE hair.

Tot snel !


Hey, mijn naam is Lore! 

Ik werk op freelance basis bij Behair en zal je mij dus enkel zien op de drukke momenten doorheen het jaar.


Ik woon samen met mijn man Jef en zoontje Jietse in Hoogstraten.

En ik ben de collega van Evelien!

Ook zal ik jouw haren onder handen nemen zoals je gewend bent bij Kapsalon BE Hair, hoe kan het ook anders; Evelien leert mij namelijk nog meer kneepjes van het vak!

De beleving, de verwennerij en het extra babbeltje zal zeker gewaarborgd worden🤗. Ik ben gespecialiseerd in kleuringen, knippen en wat het leukste is, ik heb mij net zoals Evelien gespecialiseerd in hairextensions van het top merk Perfect Hair!

Dus, droom jij van langere haren of heb je dunne haren en wil je graag een vollere look of wil je eindelijk die pinterest krullen in je haar? Dankzij hairextensions is dit allemaal mogelijk. Je kan kiezen voor een haarverlenging, een haarverdikking, een gedeelte verlenging van het haar, een kleureffect, enz. Wil je meer info over onze hairextensions en mogelijkheden? Maak dan zeker een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontvang een vrijblijvende prijsofferte.

Oh ja, verder kan ik je nog vertellen dat ik 31 jaar ben en staan er een aantal jaren ervaring op de teller en daarom werd het tijd om mijn vleugels uit te spreiden. 

Groetjes, Lore