Sweet Bunny

Sweet Bunny haarvitamines voor sterker, langer en gezond haar.

Sweet Bunny haarvitamines zijn zachte, heerlijke kauwbare haarvitaminen met frambozensmaak. Een van de belangrijkste ingrediënten is Biotine. Dit ingrediënt wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen, te stimuleren.

Met een gezonde, volle bos haar kan je de hele wereld aan! Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Sweet Bunny haarvitamines zorgen ervoor dat ook jouw futloze haar meet body en glans krijgt. De gummies maken het haar sterker, langer, gezonder en brengen de natuurlijke glans terug.

Twee roze konijntjes per dag die smaken naar snoep zijn voldoende om de haarkwaliteit binnen 30 dagen te verbeteren. Het haar wordt dikker, groeit sneller en krijgt meer glans. Dit is natuurlijk niet in één dag gepiept... Na 3 maanden 2 keer per dag een haarvitamine te hebben geslikt ga je resultaat zien. De gummies doen je denken aan frambozen yoghurt, geen straf dus! But don't eat them all at once! ;) 

Vitamine A:

Dit is een effectieve vitamine die wordt aangetroffen in wortelen, boerenkool en aardappelen. Een echte krachtpatser die bijdraagt aan de gezondheid van de huid en hoofdhuid.

Vitamine C:

Volgens een onderzoek dat is ontdekt in de 'Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology', zorgt vitamine C voor verbetering van de haargroei.

Vitamine D:

Vitamine D is een essentieel ingrediënt bij het onderhouden van mooi haar en de voortdurende groei ervan. Onderzoek toont aan dat vitamine D kan helpen bij het creëren van nieuwe follikels, de kleine poriën in de hoofdhuid waar nieuw haar kan groeien.

Vitamine E:

Dit is nodig voor de circulatie van uw bloed. Afgezien van de genezing en bescherming van je haar, kan het ook helpen bij rimpels en fijne lijntjes op je haarzakjes.

Vitamine B-6:

Dit is een krachtige vitamine die essentieel is voor haaruitval. Het ondersteunt je lichaam om cellen te ontwikkelen en verhoogt de zuurstofstroom naar je hoofdhuid. Het resultaat: gezond haar.

Foliumzuur:

Foliumzuur staat bekend als een stimulerende vitamine die essentieel is voor de reparatie van je DNA. Dit is een vitamine die de verdeling van cellen effectief ondersteunt, zodat je haarzakjes gezond haar produceren.

Vitamine b12:

Dit geeft een overweldigende boost aan de groei van je haar doordat het energieproces van je haar wordt ondersteund en het helpt rode bloedcellen te bouwen.

Biotine:

Hét wondermiddel voor sneller groeiend haar! Biotine wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen.

Pantothenic Acid:

Pantotheenzuur of vitamine B-5 helpt bij het stimuleren van de haargroei door de natuurlijke keratine van je haar te ondersteunen. Het helpt bij de vervanging van haar, met name degenen die verloren zijn gegaan door extreme breuk of verlies.

Kokosnootolie:

Deze beroemde olie is over de hele wereld gebruikt om de gezondheid van de hoofdhuid en het haar te bevorderen. Vanwege de gelijkenis die het heeft met de natuurlijke oliën van onze hoofdhuid, heeft het eigenschappen die kunnen helpen bij het hydrateren van je haar. Dit helpt ook bij het voorkomen van haaruitval en breuken.

Zink:

Zink speelt een belangrijke rol bij de groei en reparatie van haarweefsel. Het helpt ook om de olieklieren rond je haarzakjes naar behoren te laten werken.

En dat alles in een sweet bunny gummy!

25,95 €